Ta makten över dina pengar: jämför lån genom Reducero

Så kan du minska dina lånekostnader.

4 minuters lästid

De gamla långivarna har fått diktera sina villkor i många år nu, men det börjar bli slut med det. Nya konkurrerande långivare dyker upp som är villiga att se på sina kunder på nya sätt. Acceptera inte första bästa förslag från din egen bank innan du sett vad andra långivare kan erbjuda. Jämför lån innan du bestämmer dig!

Låna pengar på dina villkor

I en ekonomi med ett fåtal långivare blir kunderna den svaga parten. Så var det förut. Idag råder en sundare konkurrens med många långivare med olika inriktningar, affärsmodeller och riskbenägenhet. Det gynnar dig som kund eftersom du har mer att välja på och kan skräddarsy ett lån utifrån dina behov – i stället för att anpassa dig efter en storbanks trångsynthet.

Alla långivare räknar på vinster och förluster och lägger räntor och avgifter utifrån det. En bank som vill expandera är normalt sett mer frikostig med utlåning än andra. Den nya konkurrensen har även fått de traditionella långivarna att tvingas modernisera sig och tänka nytt.

Jämför lån innan du bestämmer dig

Lånemarknaden är en djungel. Därför väljer tyvärr många att gå direkt till sin traditionella bank utan att se alternativen. Det är inte konstigt – hur ska man ens veta var man ska börja? Det är inte lätt att veta var man erbjuds ett lån till de bästa villkoren. Det bästa svaret är kolla hos flera samtidigt. På så sätt konkurrensutsätter du de traditionella långivarna.

Tillsammans kan vi flytta makten från banken till låntagarna i stället. Genom att vi inte bara accepterar det första erbjudandet vi får från vår bank, pressar vi tillsammans långivarnas vinster. Jämför istället lån och se när de där extra pengarna går rakt ner i din ficka i stället!

Så här jämför du lån

Den största fördelen med att jämföra lån är naturligtvis att du får de bästa möjliga erbjudandena. Två andra fördelar är att det inte kostar något och att det sparar dig tid. Du kan göra låneansökan från ditt hem, vid den tid på dygnet som passar dig. Du slipper vänta i kö på banken och boka ett möte för att sedan öga mot öga behöva förklara din situation.

Det är mycket enkelt att fylla i en låneansökan och du får svar snabbt. Istället för att gå runt till olika långivare som tar var sin kreditupplysning i ditt namn, tas en enda upplysning och informationen når flera banker. På så sätt slipper du de negativa konsekvenserna som många kreditupplysningar oftast innebär.

Så hjälper Reducero dig

Låt Reducero hjälpa dig att hitta det bästa lånet! Gå in på vår hemsida och fyll i din låneansökan – det tar bara några minuter. Du får sedan svar från flera olika långivare, utan att behöva göra något extra jobb. I lugn och ro kan du sedan jämföra och se vilken långivare som ger dig bäst ränta och villkor.

Reduceros drivkraft är att stärka dig som låntagare i förhållande till långivarna. Vi vet att konkurrens är nyckeln till bra lånevillkor, därför utvecklar vi smarta och kraftfulla tjänster som gör det enkelt att ställa långivare mot varandra och jämföra deras erbjudanden. Reducero är ett svenskt aktiebolag och en registrerad låneförmedlare hos Bolagsverket. Reducero bedriver tillståndspliktig verksamhet med Finansinspektionen och Konsumentverket som tillsynsmyndigheter. Det är en stor trygghet och kvalitetsstämpel för dig som använder Reducero.