Om cookies

Cookies är nödvändiga för att du ska kunna använda Reducero och dess funktioner. En cookie är en liten textfil som lagras på användarens dator och kan användas till att rent tekniskt upprätthålla en länk mellan användarens webbläsare och servern eller att lagra information som när en användare senast besökte webbsidan.

Cookien innehåller ingen personlig information eller virus och den kan inte heller förstöra annan information på din dator.

Olika typer av kakor

Det finns två typer av cookies; tillfälliga och sådana som lagras på användarens dator. De tillfälliga är av den typ som under tiden en webbläsare används kommer ihåg information som har sparats i en s.k sessions-cookie. Denna typ av cookie tas bort när webbläsaren stängs ner.

Den andra typen av cookies lagras på besökarens dator under så lång tid som webbsidan ställt in att cookien ska sparas.

Om du inte gillar kakor

Om du vill kan du stänga av cookie-funktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Det kan dock innebära att du inte kan använda Reducero nu eller i framtiden.

Så använder vi kakor

Reducero använder cookies för att hålla reda på när du som användare loggat in för att ta del av dina låneerbjudanden. Andra användningsområden: För att hålla reda på ifrån vilken källa besökare kommer in på Reducero, via t.ex. Google eller en reklamannons.

All cookieinformation som används på Reducero sparas helt anonymt.

Reducero använder följande cookies genom följande tjänster

Google Tag Manager

Hanterar JavaScript och HTML-taggar som används för spårning och analys

Google Optimize

Google Optimize är till för AB testning, testning & personaliserings verktyg för små & stora företag.

Google Analytics

Web analytics tjänst som spårar och rapporterar webbplats trafik

Facebook

Mäta interaktion efter annonsering på Facebook och förbättrad marknadsföring

Bing

Mäta interaktion efter annonsering på Bing och förbättrad marknadsföring

Inspectlet

Web anblytics tjänst för att spåra och följa beteende på webbplatsen

Reduceros användaravtal

Om Reducero

Reducero är en kreditförmedlare som tillhandahåller en tjänst där du kan jämföra lån och villkor hos de banker och kreditgivare som Reducero samarbetar med (“Tjänsten”). Genom en ansökan kan du få erbjudanden om lån från flera banker och andra långivare. På så sätt kan du jämföra villkor från flera aktörer och välja det alternativ som passar dig bäst. Du kan använda dig av Tjänsten när du vill samla existerande lån och t.ex. kreditkortsskulder eller när du önskar ta ett nytt lån. Fördelen med att använda Reduceros Tjänst istället för att jämföra direkt hos bankerna är att det då endast tas en kreditupplysning istället för flera och din kreditvärdighet bevaras. Tjänsten tillhandahålls av Reducero AB (org.nr 556957-7728) med tillstånd att driva konsumentkreditinstitut av Finansinspektionen.

Kreditupplysning

Beställning av kreditupplysning görs hos UC AB. En beställning innebär att UC registrerar en så kallad omfrågning på dig. I Reduceros UC-lösning registreras en förfrågan när du skickar in din ansökan. Därefter kan alla banker och kreditgivare som samarbetar med Reducero under begränsad tid beställa en kreditupplysning på dig utan att ytterligare frågor registreras.

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) trädde i kraft i oktober 1998 och gäller fullt ut från och med den 1 oktober 2001. Lagen ger dig som kund rätt till information om behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Reducero AB med organisationsnummer 556957-7728 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar.

Personuppgifter och användning

Vi lagrar de personuppgifter du lämnar i samband med att du registrera dig för en av våra tjänster. Vi använder personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig avseende den tjänst du beställt och för att upprätthålla en god kund- och registervård. Uppgifterna används vidare för att hantera dina kundärenden samt för information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation så som sms, e-post eller brev. Uppgifterna kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra tjänster, t.ex. erbjudanden och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till Reducero AB:s samarbetspartners i de syften som framgår ovan. Du kan när som helst rätta eller uppdatera felaktiga person-, adress- och telefonuppgifter genom att kontakta oss på kundservice@reducero.se. Du kan även kontakta oss om du inte vill att vi använder dina personuppgifter i samband med marknadsföring. Uppgifterna kommer i dessa fall att spärras för sådan användning. Du har också möjlighet att få information om vilken information som finns sparad om dig. Detta gör du genom att kontakta Reducero AB:s personuppgiftsombud på kundservice@reducero.se.

Ändringar

Vi kan komma att göra ändringar i vår personuppgiftspolicy. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för vår behandling av personuppgifter eller uppdateringar som inte är av avgörande betydelse för behandlingen men som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer du att få information på Reduceros hemsida och/eller via e-post (om vi har sådan uppgift) i god tid innan uppdateringarna börjar gälla.

Version 201801