Ett skydd mot förlorad inkomst

Större trygghet vid sjukskrivning och ofrivillig arbetslöshet.

Genom att teckna Reducero Trygghetsförsäkring kan du få ett ekonomiskt skydd som ger upp till 8 000 kr i månaden om du skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven, oavsett om det är på grund av sjukdom eller ett olycksfall.

En Trygghetsförsäkring finns för att skydda din privatekonomi så att du kan behålla en fortsatt god betalningsförmåga vid sjukskrivning och ofrivillig arbetslöshet. Den fungerar så att du väljer ett valfritt belopp upp till 8 000 kronor, som du får insatt på ditt konto varje månad, så länge du är drabbad. Försäkringen gäller från dag 31 och upp till 12 månader.

Fullständiga villkor, där alla begränsningar och undantag framgår, finns under “Mer information” nedan.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Endast du som söker lån genom oss på Reducero kan teckna vår Trygghetsförsäkring. Hör av dig till oss på 020-11 33 41 så hjälper våra rådgivare dig att välja rätt ersättningsbelopp för din ekonomi.

Vem kan teckna försäkringen?

• Du som är folkbokförd i Sverige,

• har fyllt 18 men inte 64 år (försäkringen gäller endast till månaden för fyllda 65 år förutom dödsfallsskyddet som gäller till fyllda 70 år),

• har en tillsvidareanställning om minst 17 timmar per vecka och du har haft anställning minst 6 månader i följd hos samma arbetsgivare (annan anställning än tillsvidareanställning som hos samma arbetsgivare övergår till tillsvidareanställning får tillgodoräknas i de 6 månaderna så länge du är tillsvidareanställd när du ansluts till försäkringen),

• är kund (ansökt om lån) hos Reducero.