Fördelarna med att samla lån

Så kan det löna sig att samla sina lån och krediter

När det kommer till att ta lån, så finns det många olika alternativ för låntagare att välja mellan. En av dessa är att använda sig av en låneförmedlare för att hitta lämpliga långivare att jämföra emellan. Men varför ska en låntagare välja en låneförmedlare istället för att direkt uppsöka en långivare?

Vi som låneförmedlare hjälper dig som vill ta lån att hitta långivare som vi samarbetar med. Vi hjälper även till med att samla lån, vilket innebär att ansöka om ett nytt lån som sedan används för att betala av andra dyrare lån och krediter.

När du går själv till banken för rådfrågning och låneansökning utförs en kreditupplysning för varje bank du går till, medan en låneförmedlare enbart tar en kreditupplysning och får tillgång till flera bankers låneerbjudanden. Det är viktigt att tänka på, då banker kan se antal kreditupplysningar, vilket kan påverka ditt låneerbjudande. Det vill säga, ju färre kreditupplysningar, desto bättre.

Det finns många fördelar med låneförmedling. Det kan vara otroligt tidskrävande att leta efter lämpliga långivare och jämföra lån, framför allt om man inte riktigt vet vart man skall börja. Med hjälp av en låneförmedlare kan låntagare snabbt och enkelt hitta flera lånealternativ och jämföra räntor och villkor.

Låneförmedling hjälper dig att spara tid, samtidigt som det ger dig tillgång till en stor mängd lånealternativ.

Vad tycker våra kunder?

Som låneförmedlare med nöjda kunder, så har vi ett stort fokus på en smidig och transparent process. Genom att arbeta med flera långivare så kan vi erbjuda dig ett stort utbud och hitta de bästa erbjudanden för dina behov och ekonomiska situation.

Vi värderar kundnöjdhet, och tar tid att lyssna och förstå deras unika behov. Genom personlig service och rådgivning hjälper vi våra kunder att fatta välgrundade beslut.

Våra kunder känner sig väl omhändertagna, och får lån som passar deras behov och budget - vilket gör det lätt att förstå varför de är nöjda med oss. Många av våra nöjda kunder har sagt att vi är hjälpsamma, lyssnar på deras bekymmer, hjälpt de få ner räntor, och korta ner återbetalningstider. Utöver detta så tycker våra kunder att vi är närvarande och hjälpsamma under hela processen - från att ansökan görs, till att lånet betalas ut.

###

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.