Varför låneförmedling?

Därför ska du jämföra innan du samlar dina lån

När du vill samla lån tas ett större lån som sedan används för att betala av dyrare lån. Vi hjälper till att hitta lån med bäst ränta och villkor.Låneförmedlare agerar som en mellanhand mellan långivare och låntagare. Vi gör det  möjligt för dig som låntagare att hitta och jämföra låneerbjudanden för att upptäcka det  som är mest förmånligt utifrån din situation.

Det är viktigt att du som låntagare hittar lån som passar dina specifika behov och din  ekonomiska situation. Låneförmedlaren hjälper dig att hitta lån med lägre räntor, bättre  villkor och olika återbetalningstider. Du som låntagare kan även få rådgivning om  lånerbjudanden.

Vad tycker våra kunder?

Som låneförmedlare med nöjda kunder, så har vi ett stort fokus på en smidig och transparent process. Genom att arbeta med flera långivare så kan vi erbjuda dig ett stort utbud och hitta de bästa erbjudanden för dina behov och ekonomiska situation.

Vi värderar kundnöjdhet, och tar tid att lyssna och förstå deras unika behov. Genom personlig service och rådgivning hjälper vi våra kunder att fatta välgrundade beslut.

Våra kunder känner sig väl omhändertagna, och får lån som passar deras behov och budget - vilket gör det lätt att förstå varför de är nöjda med oss. Många av våra nöjda kunder har sagt att vi är hjälpsamma, lyssnar på deras bekymmer, hjälpt de få ner räntor, och korta ner återbetalningstider. Utöver detta så tycker våra kunder att vi är närvarande och hjälpsamma under hela processen - från att ansökan görs, till att lånet betalas ut. 

 

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.