Låna pengar hos Brocc

Brocc

Brocc, tidigare känt som Sparlån, är ett svenskt företag som lanserades 2016 med målet att erbjuda en trygg, smart och enkel lösning för att skapa mer rättvisa villkor för både investerare och låntagare. Tillsammans med Lendify och Fellow Finance använder Brocc en tjänst som kallas P2P, eller peer to peer, vilket flyttar makten från storbankerna till kunderna och skapar en mer rättvis finansbransch. De har tagit bort onödiga mellanhänder, vilket har medfört många fördelar för konsumenter, som Brocc vill dela med sig av. Deras motto är att erbjuda smarta affärer till smarta personer.

Olika banktjänster hos Brocc

Brocc erbjuder P2P lån, vilket betyder att privatpersoner kan investera genom att låna ut pengar till andra privatpersoner - utan mellanhänder - och få ränta varje månad, vilket är precis vad banker har gjort i alla tider. Fördelarna med ett P2P lån är att låntagaren får bra villkor, samtidigt som långivaren får en stabil och förutsägbar avkastning.

Vad Brocc erbjuder för lån

Hos Brocc kan du låna mellan 10 000 och 350 000 kronor utan säkerhet, och välja en återbetalningstid mellan 6 månader och 10 år. Det är även möjligt att få upp till 4 betalningsfria månader per år.

För att ansöka om lån hos Brocc, så måste du vara minst 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden, och ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Du måste även ha varit skriven i Sverige de senaste 3 ren, och kan inte vara skriven på en boxadress. Den ränta du får beror på din förmåga att betala tillbaka. Du kan förbättra dina möjligheter genom att ha en medsökande.

Brocc lånespecifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,25% - 18,99%
Uppläggningsavgift: Procentsats av lånet
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Auttogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt

Varför välja Brocc?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 0,5 - 10 år 
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Brocc lån

Fram till hösten 2019 finansierades alla Brocc lån via svenska insitutioner och privatpersoner (peer to peer). Från hösten 2019 genomförs även utlåning på egen balansräkning. Ett P2P lån innebär att du tekniskt sett kan låna av flera långivare, och ditt lån delas upp i flera mindre delar via Broccs plattform som en investering. P2P är en låneform som blivit allt vanligare i Sverige med åren. Allt sköts digitalt med snabba processer. 

Brocc lån - ansök om lån upp till 500 000 kronor

Brocc erbjuder privatlån mellan 20 000 och 500 000 kronor via Reducero. Då det är ett lån utan säkerhet, så väljer du själv vad lånet skall användas till. Brocc tillämpar individuell räntesättning som baseras på din kreditvärdighet och förutsättningar. Återbetalningstiden är 1-15 år.

Du har möjlighet till 4 betalningsfria månader per år om du betalat in dina amorteringar i tid i 6 månader. Du får pengarna på kontor inom 1-2 bankdagar efter signering då Brocc är helt digitala.

Du kan vara säker på att få bästa möjliga ränta på ditt lån sett till att dina förutsättningar, vilket kan leda till lägre månadskostnad. När du ansöker via Reducero tas endast en kreditupplysning, trots att du får flera låneerjudanden på en enda ansökan. Jämför med minsta möjliga påverkan av ditt kreditbetyg. Du ansöker snabbt och enkelt i formuläret här på hemsidan. Om du har några frågor om hur processen går till eller vill veta mer innan du ansöker kan du ringa oss på kundtjänst 020 11 33 41 så hjälper vi dig.

Finansiella tjänster hos Brocc

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja, ibland
Uppläggningsavgift: 500 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.