Låna pengar hos Konsumentkredit

Konsumentkredit

Konsumentkredit är en bank som erbjuder lån till privatpersoner och har funnits sedan 2006 - och är därav en av de mest etablerade långivarna på den svenska marknaden. Det är en del av Nordnet, som är en digital bank för sparande och investeringar. De finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Konsumentkredit har som mål att erbjuda trygga och konkurrenskraftiga konsumentlån på ett enkelt sätt. Därför säkerställer de att kunderna lånar klokt när de får ekonomiska problem vid oförutsägbara händelser.

Olika tjänster hos Konsumentkredit

Konsumentkredit erbjuder lån til privatpersoner. Hos Konsumentkredit får man ett annuitetslån istället för ett lån med rak amortering. Det innebär att man betalar samma belopp varje månad, så man alltid vet hur mycket lånet kommer kosta. Beloppet täcker både amortering och ränta.

Hos konsumentkredit kan man få sitt lån amorteringsfritt i upp till ett år oavsett hur mycket man lånar. Under den perioden betalar du enbart räntan. Den amorteringsfria perioden brukar oftast inledas i samband med att man tecknar lånet. Fördelen är att månadskostnaden blir lägre under den första tiden, vilket är bra om man har en lägre inkomst eller högre kostnader än vanligt.

Vad Konsumentkredit erbjuder för lån

Hos Konsumentkredit kan du låna mellan 20 000 och 400 000 kronor, och använda pengarna till vad du vill då det är ett lån utan säkerhet.

För att få ett lån så måste du vara minst 20 år, ha en årsinkomst på minst 125 000 kronor. Du måste ha haft en inkomst i Sverige i minst 3 år, och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan välja en återbetalningstid mellan 2 och 15 år. Ju längre tid du väljer, desto mindre blir månadsbetalningen. Lånet måste bli betalat tillbaka innan du fyller 71 år.

Du kan ansöka om lån med en medlåntagare och öka möjligheten till bra villkor. Du kan när som helst extraamortera eller göra ett förtidsinlösen och betala av hela ditt lån utan att det kostar något extra.

Konsumentkredit Lånespecifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,95% - 14,95%
Uppläggningsavgift: 429 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Auttogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: Postalt

Varför välja Konsumentkredit?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 2 - 15 år 
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Konsumentkreditlån

Konsumentkredit vill göra det enkelt och tryggt att låna pengar genom att erbjuda konkurrenskraftiga privatlån till privatpersoner. Konsumentkredits verksamhet står under Finansinspektionens tillsyn. 

Lån utan säkerhet via Reducero

Du kan ansöka om lån utan säkerhet hos våran partner Konsumentkredit på upp till 500 000 kronor. Lånet kallas Konsumentlånet. Vad du lånar det för är upp till dig. Ofta har smålån och avbetalningsköp kortare återbetalningstid och hög ränta, samlar du lånen kan du samla allt till lägre ränta och månadskostnad.

Hos Konsumentkredit erbjuds du ett amorteringsfritt första år, och du kan därefter få upp till 3 amorteringsfria månader per år. Du har 14 dagars ångerrätt på ditt lån. Det är kostnadsfritt om du vill lösa ditt lån i förtid eller amortera extra. Konsumentkredit tillämpar individuell räntesättning utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Räntan ligger i dagsläget på mellan 3,95-14,95% och återbetalningstiden är upp till 15 år.

Låneskydd hos Konsumentkredit

Konsumentkredit erbjuder låneskyddet Låneförsäkring. Låneskyddet ger extra trygghet för dig och din familjs ekonomi om du blir ofrivilligt arbetslös eller skulle bli sjukskriven. Låneskyddet täcker vid månadskostnaden för ditt lån i upp till 12 månader under arbetslösheten eller sjukskrivningen. Vid dödsfall betalar låneskyddet av din kvarstående skuld. Kostnaden för låneskyddet är 8,75% av din månadskostnad.

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja, ibland
Uppläggningsavgift: 429 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.