Låna pengar hos Konsumentkredit

Lån & Spar Bank

Lån och Spar, eller LSB som banken även kallas, har funnits i Danmark sedan 1880 och i Sverige sedan 2006. Lån och Spar Bank erbjuder tjänster till privatpersoner, samt till medlemmar i de organisationer banken samarbetar med. I dagsläget samarbetar de med Hyresgästföreningen och M Sverige där du som är medlem får extra bra erbjudanden på banktjänster.  

Olika banktjänster hos Lån och Spar 

Lån och Spar har som mål att göra bankärenden smidiga och enkla, och att erbjuda den bästa personliga servicen. De arbetar för att du ska få en så bra överblick som möjligt över din ekonomi, och hjälper till med rådgivning. För att få ett sparkonto hos Lån & Spar måste du antingen ha ett lån eller ett kreditkort hos dem. De har även en ekonomiskola, där man kan läsa enkla artiklar om hur saker som avbetalningar, låneskydd och BankID fungerar. 

Vad Lån & Spar Bank erbjuder för lån 

Lån och Spar Bank erbjuder ett lån utan krav på någon säkerhet. Oavsett vad du behöver låna pengar för, så har de lån som passar de flesta. 

Du kan låna mellan 50 000 och 500 000 kronor, och välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år. Om du vill låna mer än 350 000 kronor måste du ha en medsökande. Räntan du får beror på några olika saker: hur mycket pengar du vill låna, hur din ekonomiska situation ser ut, och om du har en medsökande. 

Kreditkort

Lån & Spar Bank erbjuder även kreditkort via MasterCard med upp till 55 dagars räntefri kredit. Maximalt kreditutrymme på kortet är 50 000 kr. För att kunna skaffa kreditkort ska du: 

  1. Vara minst 18 år gammal 
  2. Inte ha några registrerade betalningsanmärkningar 
  3. Ha en fast inkomst på minst 250 000 kr per år 
  4. Tillsvidareanställning 

Privatlån 

Banken erbjuder förhållandevis låg ränta på privatlån med ett räntespann på 2,95% – 8,95% med rörlig ränta.  

Grundkrav

För att få ett lån hos LSB måste du vara över 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 250 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan lösa lånet när som helst utan någon extra kostnad, och du kan även göra extra amorteringar på ditt lån när du kan och vill. 

Signera med BankID 

Om du tar ett lån med LSB går det bra att signera lånet med hjälp av BankID. Det gör hela processen enkel och smidig! 

Lån & Spar Bank lån specifikationer 

Tjänster Status
Ränta: 2,95% - 8,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 35 kr (0 kr vid digital avi)
Autogiro: Ja
Auttogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Varför välja Lån & Spar Bank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 2 - 15 år 
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Lån & Spar Bank - lån

Lån & Spar Bank grundades i Danmark 1880. Sedan 2006 har Lån & Spar Bank bedrivit verksamhet på den svenska marknaden tillsammans med Sparbanken Öresund. I oktober 2015 tog Lån & Spar Bank över hela verksamheten och blev en bank på den svenska marknaden. 

Lån & Spar Bank erbjuder tjänster som lån, kreditkort och sparkonton till privatpersoner.

Låna utan säkerhet via Reducero hos Lån & Spar Bank 

Reducero erbjuder lån utan säkerhet,  som även kallas för blancolån på 50 000 - 600 000 kr hos Lån & Spar Bank. Det är ett lån där du själv väljer vad du vill använda det till. En ansökan är inte bindande och ditt låneerbjudande är tillgängligt i 30 dagar från datum för ansökan. Reducero erbjuder även billån. 

Du kan också ta ett privatlån för att samla dina smålån och krediter i ett lån istället för flera mindre som ofta är dyra pga höga räntor och kort amorteringstid. Lån & Spar Bank tillämpar individuell räntesättning utifrån din kreditprövning. Räntan ligger i dagsläget på 2,95% - 8,95% och återbetalningstiden är 2 - 15 år. 

Genom att ansöka om ditt lån via Reducero tar du chansen att förbättra din ekonomi. På endast en ansökan och kreditupplysning kan du få låneerbjudanden från flera långivare, vilket gör att du kan jämföra kostnader och avgifter och välja det lån som kostar dig minst. 

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja, endast
Komplettering: Ja, ibland
Uppläggningsavgift: 395 kr
Aviavgift: 35 kr
Autogiro: Nej
Autogiroavgift: -
E-faktura: Ja, 0 kr

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.