Låna pengar hos Moank

Moank

Moank är en relativt ny långivare som registrerades 2015, och startades med en tanke om att det borde finnas en bank som gör mer för dig som kund. Moank hjälper sina kunder att förbättra sin kreditvärdighet, vilket ger många fördelar när du behöver låna med låg ränta. Ju bättre du sköter din ekonomi, desto bättre villkor får du. 

Moank satsar med hjälp av innovation och ny teknik på att hitta nya lösningar som ännu inte finns på marknaden. De jobbar för att bankärenden ska vara enkla att utföra, och lätta att förstå. Banken vill ge alla samma möjligheter till att ha en bra ekonomi, och hjälper till med utbildning, tips, råd och funktioner som underlättar för dig i vardagen. 

Olika banktjänster hos Moank 

Moank erbjuder flera smarta guider, tips och verktyg som kan hjälpa dig att hantera din ekonomi bättre. Bland annat så kan du lära dig skapa en budget och hur du kan förbättra din kreditvärdighet. Dessutom kan arbetsgivare vara med i Moanks partnerprogram. Moank har stöd för de flesta vanliga löneprogrammen. 

Moank har en kontokredit med bra villkor. Du samlar poäng genom att utföra olika aktiviteter, som att betala din amortering i tid varje månad. Du kan byta in poängen mot lägre ränta, eftersom din kreditvärdighet då har ökat. 

Vad Moank erbjuder för lån 

Med Moank kontokredit kan du låna mellan 5 000 och 50 000 kronor. Du betalar bara ränta när du utnyttjar krediten, så det är ett bra alternativ för dig som har ojämna inkomster. 

Moank har även ett lån på mellan 50 000 och 250 000 kronor. Du behöver ingen säkerhet på lånet, och du kan använda pengarna till vad du vill. Du kan även använda pengarna till att betala av smålån, för att få en bättre ekonomi. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 12 år. 

Du kan ansöka om lån hos Moank om du är minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige och har en inkomst på minst 150 000 kronor per år. Du får inte ha fler än 2 betalningsanmärkningar, och ingen skuld hos Kronofogden de senaste 12 månaderna. 

Om din arbetsgivare är ansluten till Moank, dras din månadskostnad för lånet från din lön. Det innebär att risken är låg att du missar en återbetalning, och de kan därmed ge dig en bättre ränta. Du kan ansöka med en medsökande, för att få bättre villkor, och du kan när som helst lösa din skuld utan extra kostnader.

Moank privatlån 

Tjänster Status
Ränta: 3,75% - 18,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Auttogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Moank kontokredit

Tjänster Status
Ränta: 3,75% - 18,95%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Auttogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Varför välja Moank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 250 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 1 - 12 år 
Anmärkning: Moank accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 1 dag

Moank lån

Moank är ett konsumentkreditinstitut som startade 2017 och är en del av investmentbolaget CMI Group AB. Moank arbetar med tillstånd av Finansinspektionen. Innovation, personlig service och helt online processer gör att du förutom att få snabba besked och snabb kundservice även kan få tips om hur du förbättrar din privatekonomi och på så sätt få bättre lånevillkor.

Låna utan säkerhet hos Moank - upp till 600 000 kr  

Moank erbjuder blancolån på 25 000 - 600 000 kr via Reducero med en löptid på upp till 15 år. Moank skiljer sig från traditionella långivare bl.a. på så sätt att om din arbetsgivare är ansluten till deras partnerprogram så dras månadskostnaden av direkt från lönen. Det minimerar risken att råka missa en återbetalning eftersom avgiften dras direkt från din lön som ett löneavdrag. Är din arbetsgivare ansluten eller väljer att ansluta sig till partnerprogrammet kan du erbjudas en lägre ränta då risken att du missar en amortering är lägre då beloppet dras direkt från din lön.  

Moank tillämpar en individuell räntesättning som baseras på din kreditvärdighet och den bedömning de gör av den vid ansökan, i dagsläget ligger räntespannet på 3,76% - 16,95%. Om du skulle vilja återbetala lånet i förtid, en så kallad förtidslösen går det bra att göra det utan någon extra kostnad. Du betalar endast ränta fram till den dag du löser lånet.  

När du ansöker om lån utan säkerhet väljer du själv vad lånet ska gå till.  

Kan jag ansöka trots betalningsanmärkning? 

Ja, du kan ansöka om lån trots betalningsanmärkningar hos Reducero. Moank är en av de långivare vi samarbetar med som även erbjuder lån till dig som har anmärkningar. Du får dock inte ha haft en skuld hos Kronofogden de senaste 12 månaderna. Om du vill öka dina möjligheter till beviljat lån kan det vara en bra idé att be någon närstående med ordnad ekonomi vara medsökande på ditt lån. 

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja, endast
Komplettering: Ja, ibland
Uppläggningsavgift: 395 kr
Aviavgift: 39 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: 0 kr

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.