Låna pengar hos MoneyGo

MoneyGo

MoneyGo är en liten långivare som har specialiserat sig på lån. Det är ett svenskt finansbolag som grundades år 2010 av Martin Johansson, Fredrik Ljung och Fredrik Andersson. Man har som mål att leverera det bästa lånet för dig som vill låna upp till 200 000 kronor. MoneyGo vill finnas till hands på ett enkelt sätt när behovet av pengar uppstår. Eftersom företaget är litet, har man valt att rikta in sig på mindre lån. 

Olika banktjänster hos MoneyGo 

På MoneyGo erbjuds lån för privatpersoner, samt säljfinans för företag och kreditlån. Säljfinans fungerar genom att banken erbjuder företagets kunder att betala mot MoneyGo faktura eller delbetalning, istället för att betala allt direkt till företaget. 

MoneyGo har också en tjänst där företag kan erbjuda delbetalning till sina kunder. Det betyder att kunden i större utsträckning kan fokusera på vilken produkt som passar deras behov bäst, istället för priset. Betalningslösningen från MoneyGo fungerar både i online-butiker och i mobilen. Med sådana olika lösningar för företag, kan företaget prioritera att sälja. Beroende på vad man har för behov, finns det både standardlösningar och helt skräddarsydda lösningar. 

Vad MoneyGo erbjuder för lån 

Hos MoneyGo kan du låna mellan 5 000 och 200 000 kronor till vad du vill, då det är ett lån utan säkerhet. Om du lånar upp till 30 000 kronor, kan du välja en återbetalningstid på mellan 1 och 10 år. Om du lånar mer än 30 000 kronor, kan du välja att få upp till 15 år att betala tillbaka lånet. 

För att låna från MoneyGo måste du vara myndig och folkbokförd i Sverige. Du måste även vara fri från betalningsanmärkningar och inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden, samt ha en årsinkomst på minst 115 000 kronor. Man betalar tillbaka lånet genom ett smidigt och enkelt autogiro varje månad, och man kan betala av hela lånet när man vill utan att det kostar något extra. 

Lånespecifikationer MoneyGo

Tjänster Status
Ränta: 5,80% - 19,80%
Uppläggningsavgift: 0 kr (395 kr om lånet är mindre än 30 tkr)
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID/Postalt

Varför välja MoneyGo?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 200 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 1 - 15 år 
Utbetalningstid: 1 dag

MoneyGo lån

MoneyGo grundades 2010 och är ett svenskt finansbolag. MoneyGo erbjuder enkla och smidiga lån till privatpersoner. Affärsidèn är “MoneyGo erbjuder bra lån till många och ska på ett enkelt sätt finnas till hands när behovet av pengar uppstår.” MoneyGo står under Finansinspektionens tillsyn.

Lån utan säkerhet hos MoneyGo

MoneyGo kan via Reducero erbjuda blancolån eller privatlån mellan 5 000 - 50 000 kr utan säkerhet. Du får bestämma själv vad du vill låna pengar till. MoneyGo tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditupplysning. Räntan för ett lån hos MoneyGo ligger i dagsläget på 4,4% - 19,8% och återbetalningstiden är mellan 1 - 4 år. 

När du ansöker via Reducero kan du få låneerbjudanden från flera banker och långivare med endast en kreditupplysning (UC). För många kan det vara en bra idè att samla lån och krediter i ett lån istället för att ha flera mindre hos olika kreditgivare eller om man handlat på avbetalning då dessa ofta är dyra med höga räntor. 

MoneyGo låneskydd 

MoneyGo erbjuder låneskydd som försäkring till ditt lån. Låneskyddet betalar din månadskostnad om du blir arbetslös eller sjukskriven i mer än 30 dagar. Låneskyddet kostar 0,37% av ditt lånebelopp varje månad eller som lägst 25 kr. 

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering Ja, ibland
Uppläggningsavgift 95 - 475 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.