Låna pengar hos Nordnet

Nordnet

Nordnet bank är en populär digital bank hos de som handlar med aktier och andra typer av värdepapper. Banken grundades 1996, och deras mål är att kunderna ska bli de bästa investerarna de kan bli. Nordnet digitaliserade och förenklade aktiehandeln, och sänkte priserna. Det ledde till att både erfarna investerare och nybörjare kunde öka sin inkomst. Nordnet har som mål att hjälpa sina kunder nå sina finansiella mål. Konsumentkredit som också är en av våra partners, är en del av Nordnet. 

På Nordnet får man användarvänliga verktyg, och de anser att ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin. 

Olika tjänster hos Nordnet Bank 

Nordnet är mest känt som en bank som specialiserat sig på aktiehandel. Man kan även handla med fonder, ETF, optioner och andra börs-handlade produkter. De erbjuder också pensionssparande utan fasta avgifter. Deras tjänst Fondrådgivaren guidar kunderna till de bästa fonderna, och på Shareville får du tillgång till Nordens största nätverk av influencers inom sparande. 

Nordnet bolån är ett bostadslån som ställer lite högre krav på låntagarna, vilket resulterar i bättre villkor och låga avgifter. De hjälper även till med pensionssparande, med målet att man ska få mer att leva för i framtiden. 

Vad Nordnet erbjuder för lån 

Hos Nordnet kan du ta ett annuitetslån utan säkerhet. De erbjuder ett lån som heter Toppenlånet, vilket är för dig som behöver mer pengar för att förverkliga ett projekt eller om du behöver lösa andra dyra lån. Du kan ansöka om lån själv eller tillsammans med en medsökande/medlåntagare. Om du har en medlåntagare ökar din chans att få ett lån med bra villkor. 

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor med Nordnets lån. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år, och du kan få ditt lån amorteringsfritt första året. För att ansöka om Toppenlånet måste du vara minst 25 år gammal, ha en årsinkomst på minst 250 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom måste du ha haft inkomst i Sverige de senaste tre åren, och du måste betala tillbaka lånet innan du fyller 71 år. 

Du kan amortera extra eller helt lösa ditt lån när som helst, utan extra kostnad. Dessutom kan du få upp till tre amorteringsfria månader per år. 

Lånespecifikationer Nordnet

Tjänster Status
Ränta: 2,95% - 9,90%
Uppläggningsavgift: 429 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: Postalt

Varför välja Nordnet?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 2 - 15 år 
Utbetalningstid: 3 dagar

Nordnet lån 

Nordnet är grundades 1996, deras tjänster inbegriper sparande, investeringar, lån (portföljbelåning, bolån och privatlån) och pensionssparande för privatpersoner. De är i dagsläget verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Nordnet lån upp till 500 000 kr via Reducero   

Ansöker du om ditt lån via Reducero kan du få ett låneerbjudande av Nordnet på 20 000 - 500 000 kr med en amorteringstid på 2-15 år. Lånets upplägg är då ett annuitetslån där du betalar lika mycket varje månad under lånets löptid.  

Det är upp till dig vad ditt lån ska gå till. Om du vill få en uppfattning om vad kostnaderna skulle kunna landa kring i månaden kan du testa vår lånekalkylator.  

Ansök via Reducero

Reducero är en oberoende låneförmedlare och hos oss så tar det runt 30 sekunder att skicka in din ansökan och få erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du kostnadsfritt välja det lån som passar dig bäst. Vi har många nöjda kunder som vi tryggt hjälper genom alla steg i processen till dess att lånet blir utbetalt.

Det kan vara tidskrävande och ansträngande att leta efter och jämföra olika lånealternativ. Vi på Reducero hjälper låntagare spara tid genom att erbjuda en snabb och enkel söktjänst som identifierar och samlar potentiella lånealternativ. Dessutom kan vi hjälpa till med att skicka in låneansökningar och svara på frågor.

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja
Uppläggningsavgift: 429 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.