Låna pengar hos Nstart

Nstart 

Nstart (tidigare Nystart Finans Sverige) är ett finansbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. De erbjuder Nystartslånet - ett samlingslån utan säkerhet till konsumenter som behöver refinansiera dyra lån och krediter.

Lån utan säkerhet via Reducero 

Du kan ansöka om lån utan säkerhet mellan 30 000 - 500 000 kr hos Nstart när du ansöker via Reducero. Räntan hos Nstart ligger i dagsläget på 6,95%-21,95% nominell. Din återbetalningstid väljer du själv (löptid på 2-15 år). Skulle du vilja amortera av lånet snabbare eller amortera extra så går det bra. I så fall kontaktar du Nstart för att rätt summa ska dras via autogiro.   

Genom att betala av dina amorteringar i tid, inte ta nya lån och kreditupplysningar kan du erbjudas sänkt ränta av Nstart. I takt med att din kreditvärdighet förbättras får du alltså gradvis möjlighet till allt förmånligare villkor.   

Får jag låna hos Nstart om jag har en betalningsanmärkning? 

Ja. Nstart godkänner ansökanden för lån med betalningsanmärkning. Att du har många kreditupplysningar och sämre kreditvärdighet behöver inte vara ett hinder för ett lån, och fokus hos Nstart ligger på din återbetalningsförmåga.  

Med en medsökande ökar du generellt chanserna till ett beviljat lån. Det gäller speciellt om du själv har en betalningsanmärkning. Det är då viktigt att den som är medsökande har fast inkomst, inte har egna betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.  

Låneskydd Nstart 

När du väljer att ta ett Nstarts refinansieringslån kan du även välja till ett låneskydd som en extra trygghet för dig och dina närmaste. Skyddet innebär att du får kostnaden för ditt lån ersatt under ett år vid sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller vid olycksfall. Vid dödsfall betalas din skuld upp till 500 000 kr. Försäkringen kostar dig 6,95% av ditt månadsbelopp och du betalar månadsvis i samband med att du amorterar av ditt lån. 

Ansök via Reducero

Reducero är en oberoende låneförmedlare och hos oss så tar det runt 30 sekunder att skicka in din ansökan och få erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du kostnadsfritt välja det lån som passar dig bäst. Vi har många nöjda kunder som vi tryggt hjälper genom alla steg i processen till dess att lånet blir utbetalt.

Det kan vara tidskrävande och ansträngande att leta efter och jämföra olika lånealternativ. Vi på Reducero hjälper låntagare spara tid genom att erbjuda en snabb och enkel söktjänst som identifierar och samlar potentiella lånealternativ. Dessutom kan vi hjälpa till med att skicka in låneansökningar och svara på frågor.

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja
Uppläggningsavgift: Upp till 995 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.