Låna pengar hos Re:member

Re:member

Re:member är ett varumärke som är registrerat av EnterCard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag, med över 1,7 miljoner kunder. Deras mål är att göra sina kunders vardag enklare genom att erbjuda smarta och flexibla lösningar för betalning och finansiering. 

Olika banktjänster hos Re:member 

Re:member erbjuder både kreditkort och privatlån med snabb utbetalning. En av deras mest populära produkter är Re:member Flex från Entercard, ett kreditkort som skiljer sig från konkurrenternas genom att ha ett stort belöningsprogram. När man använder Re:member Flex kan man få rabatter på upp till 25% i över 300 webbutiker. De har även ett kort som heter Re:member More. Det är dock på väg bort från marknaden, och det går inte längre att ansöka om Re:member More. 

Re:member Card har inga avgifter, och man kan beställa extrakort till andra familjemedlemmar. Kortet är ett enkelt sätt att alltid ha en buffert tillgänglig, och man betalar bara för krediten när man utnyttjar den. Dessutom ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd i Re:members kort, vilket gör det till en extra trygghet i vardagen. 

Vad Re:member erbjuder för lån 

Re:member erbjuder lån utan säkerhet på belopp från 10 000 till 500 000 kronor. För att få din ansökan beviljad behöver du ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året, och du måste vara minst 18 år gammal. Beroende på din ekonomiska situation kan du få avslag på din ansökan om du har aktiva betalningsanmärkningar, men det är inte ett krav att vara helt anmärkningsfri. Du har som alltid, en bättre chans till att få bra villkor på ditt lån om du har en medsökande. 

Om du samlar dina lån med ett Re:member lån, kan du minska dina utgifter varje månad. Du får pengar till att göra vad du vill, oavsett om det är att resa eller renovera sommarstugan. Det är ett lån utan säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år. 

Du kan när som helst betala mer än det avtalade månadsbeloppet på ditt lån hos Re:member, för att minska din skuld och därmed sänka den totala kostnaden. Skulle du vilja lösa ditt lån i förtid, kan du göra det utan extra kostnad. 

Lånespecifikationer Re:member

Tjänster Status
Ränta: 4,95% - 19,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Varför välja Re:member?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 1 - 15 år 
Anmärkning:  Remember accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Re:member lån 

Re:member är ett varumärke hos EnterCard. EnterCard ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett kreditmarknadsbolag som driver finansiella tjänster i Sverige, Norge och Danmark. re:member erbjuder kreditkort och privatlån till privatpersoner i Sverige. re:member står under Finansinspektionens tillsyn.

Lån utan säkerhet hos re:member via Reducero

Re:member kan erbjuda blancolån på 10 000 - 500 000 kr utan säkerhet genom Reducero. Du väljer själv vad du lånar till. Re:member tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditvärdighet. Räntan ligger i dagsläget på 4,95% - 19,95% och återbetalningstiden är 1 - 15 år. 

Kan jag låna trots betalningsanmärkningar? 

Ja, du kan ansöka om att låna pengar hos re:member även om du har betalningsanmärkningar, dock får du inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna. Räntan du får baseras på en personlig kreditvärdering av dig och din ekonomiska situation, du kan läsa mer om lån med betalningsanmärkning och vad det innebär.

Ansök via Reducero

Reducero är en oberoende låneförmedlare och hos oss så tar det runt 30 sekunder att skicka in din ansökan och få erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du kostnadsfritt välja det lån som passar dig bäst. Vi har många nöjda kunder som vi tryggt hjälper genom alla steg i processen till dess att lånet blir utbetalt.

Det kan vara tidskrävande och ansträngande att leta efter och jämföra olika lånealternativ. Vi på Reducero hjälper låntagare spara tid genom att erbjuda en snabb och enkel söktjänst som identifierar och samlar potentiella lånealternativ. Dessutom kan vi hjälpa till med att skicka in låneansökningar och svara på frågor.

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja, endast
Komplettering: Ja
Uppläggningsavgift: 395 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: 0 kr

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.