Låna pengar hos SevenDay

Sevenday 

Sevenday är en bank som tillhör koncernen BNP Paribas, som är verksam i mer än 30 länder världen över. De har 18 500 anställda och drygt 27 miljoner kunder. I Norden har BNP Personal Finance Group verksamhet i Sverige, Norge och Danmark med ungefär 250 anställda. 

Sevenday har som mål att ge en personlig upplevelse, och att göra all hantering av bankärenden enkla. De vill vara en trygg, självklar och prisvärd bank för de som behöver hjälp i olika ekonomiska situationer eller vill ha bra villkor på sitt sparande. 

Sevenday stödjer stiftelsen Min Stora Dag, som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. 

Olika banktjänster hos Sevenday Sevenday Finans erbjuder flera olika tjänster. De har bland annat ett tryggt och enkelt sparande där man får ränta från första kronan. Man kan välja mellan att spara i ett konto med fria uttag, eller att binda upp pengarna under en viss tid och på så sätt få en lite högre sparränta. 

Hos Sevenday finns det även flexibla och skräddarsydda lösningar för företag. De kan hjälpa till med olika betallösningar, antingen i fysiska butiker eller genom e-handel. Företagen får full integration och stöd i processen, och målet är att skapa en smidigare köpupplevelse för kunden och därmed även en högre försäljning för företaget. 

Vad Sevenday erbjuder för lån Sevenday har lån för privatpersoner. Du kan låna mellan 10 000 och 500 000 kronor med en återbetalningstid från 1 till 12 år. För att få låna måste du vara minst 20 år gammal, ha en inkomst på minst 120 000 kronor varje år, samt ha varit skriven i Sverige i minst tre år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, inget skuldsaldo hos Kronofogden och inte heller några SMS-lån eller ett dyrt snabblån. Du kan låna pengar till vad du vill, till exempel till en renovering, till att samla små krediter och dylikt eller till att köpa en bil. 

Du kan ha en medsökande på Sevendays lån, för att få bättre villkor. De erbjuder också upp till 3 betalningsfria månader per 12 månader, dock ej i följd. Du kan lösa lånet när du vill utan extra kostnad, och det måste vara betalt innan du fyller 70 år. 

Lånespecifikationer SevenDay

Tjänster Status
Ränta: 3,45% - 12,95%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 40 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 15 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt

Varför välja SevenDay?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod:  Välj att betala tillbaka lånet på 1 - 12 år 
Utbetalningstid: 2-3 dagar

SevenDay Bank lån 

SevenDay Bank är ett helägt dotterbolag till Ekspres Bank Danmark som ägs av BNP Paribas Personal Finance. SevenDay Bank erbjuder privatlån och sparkonton till privatpersoner i Sverige. SevenDay Bank liksom alla Reduceros partners står under Finansinspektionens tillsyn.

Lån utan säkerhet hos SevenDay via Reducero 

SevenDay Bank kan via Reducero erbjuda blancolån på 10 000 - 500 000 kr utan säkerhet. Du bestämmer själv vad du behöver låna pengar till, eller samla lån och krediter för att få en lägre ränta och månadskostnad. SevenDay Bank tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditvärdighet. Räntan ligger i dagsläget på 3,45% - 12,95% och återbetalningstiden är mellan 1 - 12 år. 

På Reducero hjälper vi dig att jämföra lån och se till att du får så låg ränta som möjligt på ditt privatlån genom att skicka din ansökan till flera långivare och banker som får möjlighet att erbjuda dig ett lån med den lägsta möjliga räntan sett till din kreditvärdighet. Trots att du kan få många låneerbjudanden på en enda ansökan tas det endast en kreditupplysning (UC) vilket påverkar din framtida kreditvärdighet så lite som möjligt. Reducero skickar ansökan och ger dig möjlighet att jämföra lån från flera banker och långivare, men vi kan inte påverka räntan som sätts av respektive bank eller långivare. 

Låneskydd hos SevenDay 

SevenDay Bank erbjuder låneskydd och livskydd som försäkring till ditt lån. Försäkringen ger dig och din familj en extra trygghet om du skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven. Låneskydd täcker månadskostnaden för ditt lån upp till 15 000 kr i upp till 12 månader om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven. Vid dödsfall betalar livskydd kvarstående lånebelopp. Låneskydd kostar 7,5% och livskydd kostar 3,3% av månadsbeloppet. 

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja, ibland
Uppläggningsavgift: 0 kr
Aviavgift: 45 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 25 kr
E-faktura: 0 kr

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.