Låna pengar hos Thorn

Thorn lån 

Thorn PrivatFinans grundades 1970 med grundtanken att du ska kunna få finansiering till det som betyder något för dig. Thorn har flexibla finansieringslösningar för privatpersoner, anpassade för människors olika behov. Thorn, precis som Reduceros andra partners står under Finansinspektionens tillsyn.    

Thorn lån - låna upp till 150 000 kr 

Genom Reducero erbjuder Thorn lån utan säkerhet på 10 000 - 150 000 kr. När du tar ett blancolån lånar du till det du vill och behöver pengarna till. Det viktiga är att du har utrymme i din ekonomi för lånet och inte ansöker om en för hög summa som belastar din privatekonomi negativt. Du får svar på din låneansökan inom en timme och får pengarna på ditt konto samma dag som du godkänner lånet, eller som senast nästkommande vardag. 

Räntan ligger i dagsläget på 6,84% - 21,6% med en återbetalningstid på 1 - 10 år. Skulle du vilja lösa lånet i förtid eller återbetala en större summa går det bra. Tar du ett Thorn lån får du även en betalningsfri månad två gånger under lånets löptid, dock inte under samma år. 

Betalskydd Thorn lån 

När du tar ett lån upp till 50f 000 kr, Thorn TryggLån kan du välja till betalskydd som fungerar som en försäkring för dig och dina närmaste om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven eller vid händelse av bortgång. Försäkringen täcker upp till 12 månaders inbetalningar vid arbetslöshet eller sjukskrivning, vid dödsfall löser den resterande skuld.  

Ansök via Reducero

Reducero är en oberoende låneförmedlare och hos oss så tar det runt 30 sekunder att skicka in din ansökan och få erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du kostnadsfritt välja det lån som passar dig bäst. Vi har många nöjda kunder som vi tryggt hjälper genom alla steg i processen till dess att lånet blir utbetalt.

Det kan vara tidskrävande och ansträngande att leta efter och jämföra olika lånealternativ. Vi på Reducero hjälper låntagare spara tid genom att erbjuda en snabb och enkel söktjänst som identifierar och samlar potentiella lånealternativ. Dessutom kan vi hjälpa till med att skicka in låneansökningar och svara på frågor.

Finansiella tjänster

Tjänster Status
BankID: Ja
Komplettering: Ja
Uppläggningsavgift: 595 kr
Aviavgift: 39 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 19 kr
E-faktura: -

Lånebelopp:

kr

Lånetid:

år
Ungefärlig kostnad
kr/mån

Vill du samla lån?

Ränteexempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Återbetalningstid 1-15 år. Maximal effektiv ränta 31,89%. Räntespann: 3,45%-28%.