Behöver du låna pengar?

Vi hjälper dig att låna pengar snabbt

Genom en låneansökan får du erbjudanden om att låna pengar från flera banker och väljer det lån som passar dig bäst - helt kostnadsfritt.

reduceros bankerna tävlar om att låna pengar utan säkerhet till dig
Börja här

Besked på 30 sekunder.


UNGEFÄRLIG KOSTNAD*
Genom att skicka in ansökan godkänner jag användaravtalet Ansök nu - kostnadsfritt
Besked på 30 sekunder Säkert & kostnadsfritt
Ingen bank kunde erbjuda dig det lån du sökt

Om du är i behov av ett mindre lån kan du ansöka om ett lån från Easycredit istället.

Ansök om lån från Easycredit
* Räkneexempel: annuitetslån . Effektiv ränta . Räntan är rörlig & sätts individuellt. Ingen start-/aviavgift. Ett lån på kostar , dvs totalt (inkl. lånebeloppet). Allmänt: Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4.95% och 17.55% för lån som löper 2–15 år.

Vad innebär det att låna pengar?

Ett penninglån är ett avtal som innebär att en part, gäldenären (i dagligt tal låntagaren), lånar pengar från en borgenär (långivare, kreditgivare) och förbinder sig att återbetala samma summa i regel även med ränta. Det förekommer även att kreditgivaren tar avgifter för uppläggning av lånet, aviavgifter med mera. Vanligtvis återbetalas lånet under lånets löptid genom så kallade amorteringar.

När kan jag söka om att låna pengar?

Det är vanligt att ansöka om att låna pengar för att renovera, köpa en bil eller bostad eller för dyrare konsumtionsvaror. När du ska låna pengar snabbt gör alla aktörer via Reducero sina egna riskanalyser. En sökande som bedöms ha låg återbetalningsförmåga kan nekas att låna pengar och behöva ställa en säkerhet (pant) och/eller bli tvungen att betala en högre ränta. Genom att Reducero låter bankerna tävla om att ge dig bästa räntevillkor, minskar risken för att du nekas att låna pengar eller att du råkar ut för ockerränta.

Hur mycket pengar får jag låna?

Exakt hur mycket pengar du får låna beror på din nuvarande ekonomiska situation och din bedömda förmåga att återbetala lånet. Med Reducero kan du låna pengar snabbt och jämföra flera bankers räntor på belopp mellan 5 000 kronor och 500 000 kronor.

Konsumentkreditlagen kräver att banker och andra kreditinstitut undersöker den sökandes kreditvärdighet för att hen ska få låna pengar. Det innebär i praktiken att en kreditupplysning utförs. Samtliga banker och kreditgivare Reducero arbetar med behandlar din ansökan individuellt och det lånebelopp respektive bank beviljar dig bestäms utifrån din kreditvärdighet. Du jämför och inhämtar offerter själv via en smidig låneansökan.

Vilken ränta får jag när jag lånar pengar?

Räntan sätts inte av Reducero utan av de banker och kreditgivare Reducero arbetar med. Genom att bankerna får tävla om att ge dig bästa räntan kan du välja vilket kreditinstitut du helst vill låna pengar av.

Kan kreditupplysningar påverka mina chanser att få låna pengar?

Det är vanligt att numera göra en sammanslagen kreditupplysning, det innebär att flera banker samlas under en och samma kreditupplysningsfråga och på så sätt erbjuds ett låneförslag utan att påverkan av andra kreditgivare. När du vill låna pengar via Reducero använder vi oss av en sådan sammanslagen kreditupplysning. Trots att kreditupplysningen når flera banker och långivare så registreras endast en kreditupplysning på dig, i Reduceros namn. På så sätt slipper du bli bedömd som icke kreditvärdig på grund av många kreditupplysningar.

Går det verkligen att låna pengar direkt?

Ja, det är numer fullt möjligt att låna pengar direkt. Med Reducero gör du på några sekunder en snabb jämförelse av banker och kreditgivares räntor och villkor, sedan bestämmer du dig för vilket lån du vill ta och så får du pengarna i princip direkt (kräver verifiering via Bank-ID). Genom att ställa banker och långivare mot varandra, i en enda kreditupplysning, får du absolut bäst chans att få ett lån direkt till de mest förmånliga villkoren.

Hur snabbt kan jag låna pengar?

Om du är ansluten till Bank-ID kan du ansöka nu och ha pengarna redan samma dag. När du behöver låna pengar snabbt ska du inte behöva vänta på att din vanliga bank har öppet eller på att de ska ta tid på sig att svara på din låneansökan. Det finns en anledning att du behöver pengarna snabbt, och det är enbart din ensak.

Jag har en betalningsanmärkning, kan jag ändå låna pengar?

Tyvärr kan du inte få ett lån beviljat med en betalningsanmärkning eller dålig kreditvärdighet. För att vara behörig att få ett lån beviljat behöver du vara fri från både betalningsanmärkningar och eventuella skulder hos kronofogden.

Att två personer ansöker om att låna pengar tillsammans förbättrar oftast chanserna att få hela det sökta beloppet beviljat.

Kostar det något?

Att jämföra och låna pengar med Reducero är helt gratis och det tillkommer inga räntepåslag eller extra kostnader.

Kan man låna pengar snabbt utan uc

Kan man låna pengar snabbt utan UC, alltså kreditupplysning från Upplysningscentralen eller annat kreditinformationsföretag? Visst kan man det! Det finns flera nischbanker i Sverige som är specialiserade på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar eller som på något annat sätt bedöms ha låg återbetalningsförmåga av storbankerna. Det är här Reducero kommer in i bilden. När du behöver låna pengar kan du ansöka hos oss, och vi samlar in offerter från alla de banker vi samarbetar med. De får alltså tävla om att få låna ut pengar till dig, och resultatet blir att du får lägsta möjliga ränta och fritt kan välja vilken bank du vill låna av. Vår tjänst är helt gratis för dig! Om du har BankID kan du till och med få pengarna samma dag.

låna pengar snabbt och enkelt - få svar på 30 sekunder!

Vi har en smart teknisk lösning som gör det möjligt att ge svar på låneansökan på 30 sekunder. Det är något helt annat än om du går till något av storbankernas kontor, som Nordea eller Swedbank, väntar i kön till en så kallad rådgivare för att sedan bli utfrågad om alla möjliga detaljer om ditt liv innan du kanske blir beviljad ett lån. Dessutom måste du gå från bank till bank och samla in offerter för att vara säker på att avgifterna och räntorna är rimliga. Tack vare vårt samarbete med flera svenska banker kan vi erbjuda en snabb och automatiserad process som ger dig bästa möjliga lånevillkor utan att du behöver gå utanför dörren.

Går det att låna snabbt trots skulder hos kronofogden?

Många är rädda för att en betalningsanmärkning, som kanske uppkom av misstag för länge sedan, ska hindra dem från att kunna ta lån. Men är man fri från både betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden idag går det bra att ansöka om ett lån genom Reducero.

låna pengar snabbt som arbetslös

Även de med låga inkomster kan ansöka om lån hos. Inkomst från arbete är förstås det vanligaste, men även inkomster från pension eller olika sorters understöd kan vara tillräckligt för att kvalificera för lån. Eftersom det inte kostar något att ansöka om lån rekommenderar vi alla som behöver en extra slant för en tillfällig utgift att ansöka om lån hos oss. Ansökningsprocessen är enkel och du får svaret på 30 sekunder. Vi gör bara en kreditupplysning som alla banker får dela på, så din kreditvärdighet riskerar inte att påverkas av kreditupplysningen.

Snabba lån med låg ränta

Vår affärsidé är att hjälpa människor få bästa möjliga lånevillkor från bankerna. Dessutom vill vi att tjänsten ska vara fullständigt automatiserad och snabb. Det är därför vi kan förmedla snabba lån med låg ränta. Det snabbaste sättet att få pengarna är att skriva under ett digitalt skuldebrev med BankID, men det är också möjligt att låna genom oss utan BankID. I sådana fall kan man antingen gå till den valda banken personligen och skriva på skuldebrevet och få pengarna överförda till sitt konto, eller så kan man få skuldebrevet hemskickat, skriva på det och skicka tillbaka per post.

Vi ger snabba svar på din låneförfrågan

Om du söker ett lån snabbt och utan ränta kommer du att märka att våra samarbetspartners inte erbjuder räntefria lån, men däremot lån med så låga räntor som möjligt baserat på din riskprofil. Den ränta du ser är dessutom den effektiva räntan, inklusive eventuella avgifter och andra kostnader. Det du ser är vad du får helt enkelt. Genom att använda den senaste tekniken från finansvärlden kan vi dessutom erbjuda mycket snabba svar på din låneförfrågan. 30 sekunder ska det ta att få svar efter att du skickat in ansökan.

Du kan låna snabbt dygnet runt

Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt, när det passar dig. I stället för manuell behandling av låneansökningar håller vi kostnaderna nere genom att använda den senaste tekniken från finansbranschen. Din ansökan körs genast genom alla de kalkyler och de databaser som behövs för få tillräckligt med information om din finansiella situation för att bankerna eventuellt ska kunna ge dig ett eller flera erbjudanden. Därför kan du låna pengar snabbt genom vår tjänst, som inte bara är gratis för dig utan också ger dig bästa möjliga lånevillkor.

Ett urval av våra banker och kreditgivare som behandlar din låneansökan.

Betyg på Trustpilot

8.3

Bra att veta om Reducero

Vanliga frågor och svar
  • Du är minst 20 år gammal.
  • Du har en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Du har fast inkomst från arbete eller pension
  • Du är folkbokförd och skriven i Sverige
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du är skuldfri hos kronofogden

Nej du kan inte låna om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden.

Med Reducero kan du låna från 20 000 kronor upp till 500 000 kronor.

Samtliga banker och kreditgivare som är anslutna till Reducero prövar din ansökan för att ta reda på din ekonomiska situation och för att bedöma din framtida förmåga att betala tillbaka lånet.

Utifrån detta bestämmer sedan respektive bank och kreditgivare hur mycket du får låna.

Räntan sätts inte av Reducero utan av de banker och kreditgivare som prövar din ansökan.

Varje bank och låneinstitut behandlar din ansökan individuellt och den ränta som du erhåller bestäms utifrån den kreditupplysning som utförs av bankerna och låneinstituten samt deras interna riskbedömningar om din (och eventuell medsökandes) återbetalningsförmåga och kreditrisk.

Räntan mellan olika banker och låneinstitut varierar beroende på vem eller vilka som söker, det är därför som det är så viktigt att jämföra så många banker och låneinstitut som möjligt för att hitta den lägsta räntan för just dig.

Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4,95% och 17,55%. Den effektiva räntan inkluderar eventuella avgifter eller andra kostnader från banken.

Du väljer återbetalningstid själv, från 1 år upp till 15 år. Den effektiva räntan påverkas av återbetalningstiden.

Du kan när som helst lösa hela lånet i förtid eller betala in extra pengar utan att det kostar någonting.

Kontakta banken eller kreditgivaren så hjälper de dig.

Nej, att ansöka om lån genom Reducero är helt gratis och det tillkommer inga räntepåslag eller dolda kostnader.

Hur kan Reducero vara gratis?

Reducero tar ut en avgift av bankerna och det tillkommer inga räntepåslag eller dolda kostnader för dig. Reducero är en marknadskanal för bankerna, precis som TV- eller radioreklam.

Att samla dina lån innebär i praktiken att du ansöker om ett nytt lån som du sedan använder till att lösa dyrare lån, avbetalnignsköp och krediter.

När du ansöker om ett lån med Reduero kryssar du i rutan "Jag avser att lösa befintliga lån med hela eller delar av lånebeloppet" för att samla befintliga lån och krediter.

Beroende på vilken bank eller kreditgivare som du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att erhålla dina pengar.

Ett skuldebrev skickas till dig med posten vilket du skriver under och retunerar. När banken fått ett signerat skuldebrev i retur tar det ca 2-5 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt bankkonto.

Du öppnar en länk till ett digitalt skuldebrev som du skriver under med BankID. Pengarna kan sättas in på ditt bankkonto eller skickas till dig i form av en utbetalningsavi som du sedan kan gå med till en bank som hjälper dig att lösa in den. Du får vanligtvispengarna utbetalda till ditt bankkonto redan samma dag om du signerar skuldebrevet med BankID.

Du går direkt till bankens kontor under kontorstid och skriver under ett skuldebrev och får pengarna utbetalad eller överförda till ditt bankkonto.

Ja, vi gör endast en kreditupplysning som bankerna sedan får dela på, men du kan få flera omfrågandekopior från de banker som har tittat på din kreditupplysning.

Reducero samarbetar med följande banker och kreditinstitut:
Collector Bank, Santander Consumer Bank, SevenDay, Konsumentkredit, Credento och Easycredit.

Om oss

Vår drivkraft är att stärka dig som låntagare i förhållande till bankerna. Vi vet att konkurrens är nyckeln till bra lånevillkor, därför utvecklar vi smarta och kraftfulla tjänster som gör det enkelt att ställa banker och kreditgivare mot varandra och låta dom tävla om dig som kund.

Bolagsinformation

Reducero är ett svenskt aktiebolag och registrerad låneförmedlare hos Bolagsverket. Reducero bedriver tillståndspliktig verksamhet med Finansinspektionen och Konsumentverket som tillsynsmyndigheter. Det är en stor trygghet och kvalitetsstämpel för dig som använder Reducero.

Org nr. 556957-7728 FI institutnr. 044015

Säkerhet i världsklass

Reducero använder samma säkerhetslösningar som världens ledande banker för att skydda dina personuppgifter. Reducero är även fullt certifierade av GeoTrust.

Reduceros användaravtal

Om Reducero

Reducero är en kreditförmedlare som tillhandahåller en tjänst där du kan jämföra lån och villkor hos de banker och kreditgivare som Reducero samarbetar med (“Tjänsten”). Genom en ansökan kan du få erbjudanden om lån från flera banker och andra långivare. På så sätt kan du jämföra villkor från flera aktörer och välja det alternativ som passar dig bäst. Du kan använda dig av Tjänsten när du vill samla existerande lån och t.ex. kreditkortsskulder eller när du önskar ta ett nytt lån. Fördelen med att använda Reduceros Tjänst istället för att jämföra direkt hos bankerna är att det då endast tas en kreditupplysning istället för flera och din kreditvärdighet bevaras. Tjänsten tillhandahålls av Reducero AB (org.nr 556957-7728) med tillstånd att driva konsumentkreditinstitut av Finansinspektionen.

Kreditupplysning

Beställning av kreditupplysning görs hos UC AB. En beställning innebär att UC registrerar en så kallad omfrågning på dig. I Reduceros UC-lösning registreras en förfrågan när du skickar in din ansökan. Därefter kan alla banker och kreditgivare som samarbetar med Reducero under begränsad tid beställa en kreditupplysning på dig utan att ytterligare frågor registreras.

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) trädde i kraft i oktober 1998 och gäller fullt ut från och med den 1 oktober 2001. Lagen ger dig som kund rätt till information om behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Reducero AB med organisationsnummer 556957-7728 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar.

Personuppgifter och användning

Vi lagrar de personuppgifter du lämnar i samband med att du registrera dig för en av våra tjänster. Vi använder personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig avseende den tjänst du beställt och för att upprätthålla en god kund- och registervård. Uppgifterna används vidare för att hantera dina kundärenden samt för information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation så som sms, e-post eller brev. Uppgifterna kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra tjänster, t.ex. erbjudanden och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till Reducero AB:s samarbetspartners i de syften som framgår ovan. Du kan när som helst rätta eller uppdatera felaktiga person-, adress- och telefonuppgifter genom att kontakta oss på kundservice@reducero.se. Du kan även kontakta oss om du inte vill att vi använder dina personuppgifter i samband med marknadsföring. Uppgifterna kommer i dessa fall att spärras för sådan användning. Du har också möjlighet att få information om vilken information som finns sparad om dig. Detta gör du genom att kontakta Reducero AB:s personuppgiftsombud på kundservice@reducero.se.

Ändringar

Vi kan komma att göra ändringar i vår personuppgiftspolicy. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för vår behandling av personuppgifter eller uppdateringar som inte är av avgörande betydelse för behandlingen men som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer du att få information på Reduceros hemsida och/eller via e-post (om vi har sådan uppgift) i god tid innan uppdateringarna börjar gälla.

Version 201801