Låna pengar genom Reducero

Vi hjälper dig att jämföra innan du lånar pengar

Genom en låneansökan får du erbjudanden om att låna pengar från flera långivare och väljer det lån som passar dig bäst - helt kostnadsfritt.

Jämför Reduceros långivare
Börja här

Besked på 30 sekunder.


UNGEFÄRLIG KOSTNAD*
Genom att skicka in ansökan godkänner jag användaravtalet Ansök nu - kostnadsfritt
Besked på 30 sekunder Säkert & kostnadsfritt
Ingen långivare kunde erbjuda dig det lån du sökt

Om du är i behov av ett mindre lån kan du ansöka om ett lån från Easycredit istället.

Ansök om lån från Easycredit
* Räkneexempel: annuitetslån . Effektiv ränta . Räntan är rörlig & sätts individuellt. Ingen start-/aviavgift. Ett lån på kostar , dvs totalt (inkl. lånebeloppet). Allmänt: Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4.95% och 17.55% för lån som löper 2–15 år.

Vad innebär det att låna pengar?

Ett penninglån är ett avtal som innebär att en part, gäldenären (i dagligt tal låntagaren), lånar pengar från en borgenär (långivare, kreditgivare) och förbinder sig att återbetala samma summa i regel även med ränta. Det förekommer även att kreditgivaren tar avgifter för uppläggning av lånet, aviavgifter med mera. Vanligtvis återbetalas lånet under lånets löptid genom så kallade amorteringar.

När kan jag söka om att låna pengar?

Det är vanligt att ansöka om att låna pengar för att renovera, köpa en bil eller bostad eller för dyrare konsumtionsvaror. När du ska låna pengar gör alla aktörer via Reducero sina egna riskanalyser. En sökande som bedöms ha låg återbetalningsförmåga kan nekas att låna pengar och behöva ställa en säkerhet (pant) och/eller bli tvungen att betala en högre ränta. Genom att Reducero jämför flera långivares erbjudnaden åt dig, minskar risken för att du nekas att låna pengar eller att du råkar ut för ockerränta.

Hur mycket pengar får jag låna?

Exakt hur mycket pengar du får låna beror på din nuvarande ekonomiska situation och din bedömda förmåga att återbetala lånet. Med Reducero kan du låna pengar och jämföra flera långivares räntor på belopp mellan 5 000 kronor och 500 000 kronor.

Konsumentkreditlagen kräver att långivare undersöker den sökandes kreditvärdighet för att hen ska få låna pengar. Det innebär i praktiken att en kreditupplysning utförs. Samtliga långivare Reducero arbetar med behandlar din ansökan individuellt och det lånebelopp respektive långivare beviljar dig bestäms utifrån din kreditvärdighet. Du jämför och inhämtar offerter själv via en smidig låneansökan.

Vilken ränta får jag när jag lånar pengar?

Räntan sätts inte av Reducero utan av de långivare Reducero arbetar med. Genom att göra en ansökan jämför Reducero olika långivares erbjudanden och du får reda på vilken ränta som är lägst.

Kan kreditupplysningar påverka mina chanser att få låna pengar?

Det är vanligt att numera göra en sammanslagen kreditupplysning, det innebär att flera långivare samlas under en och samma kreditupplysningsfråga och på så sätt erbjuds ett låneförslag utan att påverkan av andra kreditgivare. När du vill låna pengar via Reducero använder vi oss av en sådan sammanslagen kreditupplysning. Trots att kreditupplysningen når flera långivare så registreras endast en kreditupplysning på dig, i Reduceros namn. På så sätt slipper du bli bedömd som icke kreditvärdig på grund av många kreditupplysningar.

Jag har en betalningsanmärkning, kan jag ändå låna pengar?

Tyvärr kan du inte få ett lån beviljat med en betalningsanmärkning eller dålig kreditvärdighet. För att vara behörig att få ett lån beviljat behöver du vara fri från både betalningsanmärkningar och eventuella skulder hos kronofogden.

Att två personer ansöker om att låna pengar tillsammans förbättrar oftast chanserna att få hela det sökta beloppet beviljat.

Kostar det något?

Att jämföra och låna pengar med Reducero är helt gratis och det tillkommer inga räntepåslag eller extra kostnader.

Kan man låna pengar utan uc

Kan man låna pengar utan UC, alltså kreditupplysning från Upplysningscentralen eller annat kreditinformationsföretag? Visst kan man det! Det finns flera långivare i Sverige som är specialiserade på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar eller som på något annat sätt bedöms ha låg återbetalningsförmåga av långivarna. Det är här Reducero kommer in i bilden. När du behöver låna pengar kan du ansöka hos oss, och vi samlar in offerter från alla de långivare vi samarbetar med. Du kan sedan jämföra alla långivarnas erbjudanden och resultatet blir att du får lägsta möjliga ränta och fritt kan välja vilken långivare du vill låna av. Vår tjänst är helt gratis för dig! Om du har BankID kan du till och med få pengarna samma dag.

Besked på 30 sekunder!

Vi har en smart teknisk lösning som gör det möjligt att ge svar på låneansökan på 30 sekunder. Det är något helt annat än om du går till något av långivarnas kontor, som Nordea eller Swedbank, väntar i kön till en så kallad rådgivare för att sedan bli utfrågad om alla möjliga detaljer om ditt liv innan du kanske blir beviljad ett lån. Dessutom måste du gå från bank till bank och samla in offerter för att vara säker på att avgifterna och räntorna är rimliga. Tack vare vårt samarbete med flera svenska långivare kan vi erbjuda en snabb och automatiserad process som ger dig bästa möjliga lånevillkor utan att du behöver gå utanför dörren.

Går det att låna trots skulder hos kronofogden?

Många är rädda för att en betalningsanmärkning, som kanske uppkom av misstag för länge sedan, ska hindra dem från att kunna ta lån. Men är man fri från både betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden idag går det bra att ansöka om ett lån genom Reducero.

låna pengar som arbetslös

Även de med låga inkomster kan ansöka om lån hos. Inkomst från arbete är förstås det vanligaste, men även inkomster från pension eller olika sorters understöd kan vara tillräckligt för att kvalificera för lån. Eftersom det inte kostar något att ansöka om lån rekommenderar vi alla som behöver en extra slant för en tillfällig utgift att ansöka om lån hos oss. Ansökningsprocessen är enkel och du får svaret på 30 sekunder. Vi gör bara en kreditupplysning som alla långivare får dela på, så din kreditvärdighet riskerar inte att påverkas av kreditupplysningen.

Snabba lån med låg ränta

Vår affärsidé är att hjälpa människor få bästa möjliga lånevillkor från långivare. Dessutom vill vi att tjänsten ska vara fullständigt automatiserad och snabb. Det är därför vi kan förmedla snabba lån med låg ränta. Det snabbaste sättet att få pengarna är att skriva under ett digitalt skuldebrev med BankID, men det är också möjligt att låna genom oss utan BankID. I sådana fall kan man antingen gå till den valda banken personligen och skriva på skuldebrevet och få pengarna överförda till sitt konto, eller så kan man få skuldebrevet hemskickat, skriva på det och skicka tillbaka per post.

Vi ger snabba svar på din låneförfrågan

Om du söker ett lån utan ränta kommer du att märka att våra samarbetspartners inte erbjuder räntefria lån, men däremot lån med så låga räntor som möjligt baserat på din riskprofil. Den ränta du ser är dessutom den effektiva räntan, inklusive eventuella avgifter och andra kostnader. Det du ser är vad du får helt enkelt. Genom att använda den senaste tekniken från finansvärlden kan vi dessutom erbjuda mycket snabba svar på din låneförfrågan. 30 sekunder ska det ta att få svar efter att du skickat in ansökan.

Du kan ansöka dygnet runt

Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt, när det passar dig. I stället för manuell behandling av låneansökningar håller vi kostnaderna nere genom att använda den senaste tekniken från finansbranschen. Din ansökan körs genast genom alla de kalkyler och de databaser som behövs för få tillräckligt med information om din finansiella situation för att långivarna eventuellt ska kunna ge dig ett eller flera erbjudanden.

Ett urval av våra långivare som behandlar din låneansökan.

Betyg på Trustpilot

8.3

Bra att veta om Reducero

Vanliga frågor och svar
  • Du är minst 20 år gammal.
  • Du har en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Du har fast inkomst från arbete eller pension
  • Du är folkbokförd och skriven i Sverige
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du är skuldfri hos kronofogden

Nej du kan inte låna om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden.

Med Reducero kan du låna från 20 000 kronor upp till 500 000 kronor.

Samtliga långivare som är anslutna till Reducero prövar din ansökan för att ta reda på din ekonomiska situation och för att bedöma din framtida förmåga att betala tillbaka lånet.

Utifrån detta bestämmer sedan respektive långivare hur mycket du får låna.

Räntan sätts inte av Reducero utan av de långivare som prövar din ansökan.

Varje långivare behandlar din ansökan individuellt och den ränta som du erhåller bestäms utifrån den kreditupplysning som utförs av långivare samt deras interna riskbedömningar om din (och eventuell medsökandes) återbetalningsförmåga och kreditrisk.

Räntan mellan olika långivare varierar beroende på vem eller vilka som söker, det är därför som det är så viktigt att jämföra så många långivare som möjligt för att hitta den lägsta räntan för just dig.

Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4,95% och 17,55%. Den effektiva räntan inkluderar eventuella avgifter eller andra kostnader från långivaren.

Du väljer återbetalningstid själv, från 1 år upp till 15 år. Den effektiva räntan påverkas av återbetalningstiden.

Du kan när som helst lösa hela lånet i förtid eller betala in extra pengar utan att det kostar någonting.

Kontakta långivaren så hjälper de dig.

Nej, att ansöka om lån genom Reducero är helt gratis och det tillkommer inga räntepåslag eller dolda kostnader.

Hur kan Reducero vara gratis?

Reducero tar ut en avgift av långivarna och det tillkommer inga räntepåslag eller dolda kostnader för dig. Reducero är en marknadskanal för långivarna, precis som TV- eller radioreklam.

Att samla dina lån innebär i praktiken att du ansöker om ett nytt lån som du sedan använder till att lösa dyrare lån, avbetalnignsköp och krediter.

När du ansöker om ett lån med Reduero kryssar du i rutan "Jag avser att lösa befintliga lån med hela eller delar av lånebeloppet" för att samla befintliga lån och krediter.

Beroende på vilken långivare som du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att erhålla dina pengar.

Ett skuldebrev skickas till dig med posten vilket du skriver under och retunerar. När långivaren fått ett signerat skuldebrev i retur tar det ca 2-5 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt bankkonto.

Du öppnar en länk till ett digitalt skuldebrev som du skriver under med BankID. Pengarna kan sättas in på ditt bankkonto eller skickas till dig i form av en utbetalningsavi som du sedan kan gå med till en bank som hjälper dig att lösa in den. Du får vanligtvispengarna utbetalda till ditt bankkonto redan samma dag om du signerar skuldebrevet med BankID.

Du går direkt till långivarens kontor under kontorstid och skriver under ett skuldebrev och får pengarna utbetalad eller överförda till ditt bankkonto.

Ja, vi gör endast en kreditupplysning som långivarna sedan får dela på, men du kan få flera omfrågandekopior från de långivare som har tittat på din kreditupplysning.

Reducero samarbetar med följande långivare:
Collector Bank, Santander Consumer Bank, SevenDay, Konsumentkredit, Avida, Brocc, Lendify Credento och Easycredit.

Om oss

Vår drivkraft är att stärka dig som låntagare i förhållande till långivarna. Vi vet att konkurrens är nyckeln till bra lånevillkor, därför utvecklar vi smarta och kraftfulla tjänster som gör det enkelt att ställa långivare mot varandra och jämföra deras lånevillkor.

Bolagsinformation

Reducero är ett svenskt aktiebolag och registrerad låneförmedlare hos Bolagsverket. Reducero bedriver tillståndspliktig verksamhet med Finansinspektionen och Konsumentverket som tillsynsmyndigheter. Det är en stor trygghet och kvalitetsstämpel för dig som använder Reducero.

Org nr. 556957-7728 FI institutnr. 044015

Säkerhet i världsklass

Reducero använder samma säkerhetslösningar som världens ledande banker för att skydda dina personuppgifter. Reducero är även fullt certifierade av GeoTrust.

Reduceros användaravtal

Om Reducero

Reducero är en kreditförmedlare som tillhandahåller en tjänst där du kan jämföra lån och villkor hos de långivare som Reducero samarbetar med (“Tjänsten”). Genom en ansökan kan du få erbjudanden om lån från flera långivare. På så sätt kan du jämföra villkor från flera aktörer och välja det alternativ som passar dig bäst. Du kan använda dig av Tjänsten när du vill samla existerande lån och t.ex. kreditkortsskulder eller när du önskar ta ett nytt lån. Fördelen med att använda Reduceros Tjänst istället för att jämföra direkt hos långivarna är att det då endast tas en kreditupplysning istället för flera och din kreditvärdighet bevaras. Tjänsten tillhandahålls av Reducero AB (org.nr 556957-7728) med tillstånd att driva konsumentkreditinstitut av Finansinspektionen.

Kreditupplysning

Beställning av kreditupplysning görs hos UC AB. En beställning innebär att UC registrerar en så kallad omfrågning på dig. I Reduceros UC-lösning registreras en förfrågan när du skickar in din ansökan. Därefter kan alla långivare som samarbetar med Reducero under begränsad tid beställa en kreditupplysning på dig utan att ytterligare frågor registreras.

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) trädde i kraft i oktober 1998 och gäller fullt ut från och med den 1 oktober 2001. Lagen ger dig som kund rätt till information om behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Reducero AB med organisationsnummer 556957-7728 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar.

Personuppgifter och användning

Vi lagrar de personuppgifter du lämnar i samband med att du registrera dig för en av våra tjänster. Vi använder personuppgifterna för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig avseende den tjänst du beställt och för att upprätthålla en god kund- och registervård. Uppgifterna används vidare för att hantera dina kundärenden samt för information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation så som sms, e-post eller brev. Uppgifterna kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra tjänster, t.ex. erbjudanden och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till Reducero AB:s samarbetspartners i de syften som framgår ovan. Du kan när som helst rätta eller uppdatera felaktiga person-, adress- och telefonuppgifter genom att kontakta oss på kundservice@reducero.se. Du kan även kontakta oss om du inte vill att vi använder dina personuppgifter i samband med marknadsföring. Uppgifterna kommer i dessa fall att spärras för sådan användning. Du har också möjlighet att få information om vilken information som finns sparad om dig. Detta gör du genom att kontakta Reducero AB:s personuppgiftsombud på kundservice@reducero.se.

Ändringar

Vi kan komma att göra ändringar i vår personuppgiftspolicy. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för vår behandling av personuppgifter eller uppdateringar som inte är av avgörande betydelse för behandlingen men som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer du att få information på Reduceros hemsida och/eller via e-post (om vi har sådan uppgift) i god tid innan uppdateringarna börjar gälla.

Version 201801